Konsultation og tidsbestilling.

Samme dags tider: 

Der er dagligt mulighed for at få en samme-dags-tid. Tiderne fremgår ikke af hjemmesiden. Kontakt klinikken samme-dags morgen mhp. dette.

Tidsbestilling:


Konsultationer foregår kun efter aftale. Se også afsnittet om åben konsultation.
Hver anden torsdag har vi åben fra kl. 08.00-18.00 (ulige uger).
Hjemmebesøg kun efter aftale.

Telefonkonsultation:

Lægen har ikke telefontid, men der er mulighed for, at lægen kan ringe tilbage, eller man kan aftale telefonkonsultation.

VIdeokonsultation:

Der er nu mulighed for videokonsultation, hvis du har symptomer på corona. Det foregår ved, at du downloader appen MinLæge med dit NemId. Du skal booke tid til videokonsultation ved at kontakte klinikken telefonisk. Du kan læse mere på vejledningen https://minlaegeapp.dk.

Attester: kontakt venligst receptionen for tidsbestilling til attester. Vi beder dig have attesten ved hånden når du bestiller tid, da der afsættes tid efter hvilken type attest der er tale om. Det kan dreje sig om 10-60 minutter

Åben konsultation/konsultation uden tidsbestilling samt åben blodprøvekonsultation:

Åben konsultation foregår mandag, tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 13.00-13.30, hvor "først til mølle"-princippet vil blive brugt. Indlæs derfor sygesikringskortet ved terminalen i venteværelset ved din ankomst til klinikken. Åben konsultation kan ikke benyttes til samtaler, attester, graviditetsundersøgelser eller børneundersøgelser, som skal bookes pr. telefon.

Endvidere har vi åben blodprøvekonsultation hver onsdag fra kl. 7.30 - 8.00 hos sygeplejersken. Det er KUN til blodprøver, som er aftalt på forhånd med lægen.

Medicinbestilling:
Genbestilling af medicin som du er i fast behandling med foretages let via "Selvbetjening"
Medicin man ikke er i fast behandling med skal altid aftales med lægen!

E-konsultation:
E-konsultation er beregnet til korte konkrete henvendelser til lægen, sygeplejersken eller sekretæren.
Reglerne er, at man kan forvente svar indenfor 5 hverdage, i nogle tilfælde svarer vi dog hurtigere hvis vi har mulighed for det
Kan også anvendes til svar på prøver når dette er aftalt.
E-konsultation er IKKE beregnet til akutte henvendelser

Blodprøver:
Blodprøver skal altid aftales med lægen. Der kan bestilles tid hos sygeplejersken eller via "Selvbetjening" når prøverne er aftalt med lægen. OBS: vær opmærksom på, at der senest kan bestilles blodprøver kl.13.30 af hensyn til vores bud, som kommer og afhenter prøverne.